KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Bezpieczne wakacje.

  Już za chwilę wakacje. Pamiętajcie o zachowaniu bezpieczeństwa.         ...

Dzień Ojca

22.06.2020
Dzień Ojca

Dzień Ojca

22.06.2020

Dziś wyjątkowy dzień. Święto Ojca, Taty, Tatusia...życzymy Wam ,aby był to dzień najwspanialszy w roku!! i żeby się nigdy nie skończył...  ...

Światowy Dzień Roweru

 Światowy Dzień Roweru obchodzimy 3 czerwca! Święto zostało ustanowione przez Organizację Narodów Zjednoczonych i obchodzimy je od niedawna, bo dopiero od 2018 roku. Co ciekawe, to dzięki Polakowi to święto zostało wpisane do kalendarza! Leszek Sibilski, były kolarz polskiej kadry olimpijskiej zdobył w tej...

Dzień Dziecka

01.06.2020
Dzień Dziecka

Dzień Dziecka

01.06.2020

...

Dzień Matki

25.05.2020
Dzień Matki

Dzień Matki

25.05.2020

...

Zarządzenie nr 6/2020Dyrektora Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego Nr 3 w Łodziz dnia 21. 05. 2020 r.w sprawie wdrożenia procedur bezpieczeństwa w czasie pandemii.Na podstawie art. 40 ust. 5 - 6 ustawy z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty (tekst jednolity: Dz. U. z 2004 r., nr 256, poz. 2572 z p&oacut...

ŚWIATOWY DZIEŃ RODZINY

20 września 1993 roku Zgromadzenie Ogólne ONZ ustanowiło bardzo ważne święto, a mianowicie Międzynarodowy Dzień Rodziny. Celem tego wyjątkowego święta, którego obchody odbywają się 15 maja, jest przede wszystkim pogłębienie wiedzy społeczeństwa o wszystkich trudnościach, z jakimi muszą bory...

RAZEM W KORONIE

Rozpoczynamy akcję zdjęciową "Razem w koronie". Akcja skierowana jest do uczniów, nauczycieli, wychowawców, pracowników administracji i oczywiście rodziców, zróbcie własnoręcznie korony i prześlijcie do nas zdjęcie pod hasłem "Razem w koronie". Będziemy publikować je na stronie Ośrodk...