KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Dzień Matki

25.05.2020
Dzień Matki

Dzień Matki

25.05.2020

...

Zarządzenie nr 6/2020Dyrektora Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego Nr 3 w Łodziz dnia 21. 05. 2020 r.w sprawie wdrożenia procedur bezpieczeństwa w czasie pandemii.Na podstawie art. 40 ust. 5 - 6 ustawy z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty (tekst jednolity: Dz. U. z 2004 r., nr 256, poz. 2572 z p&oacut...

ŚWIATOWY DZIEŃ RODZINY

20 września 1993 roku Zgromadzenie Ogólne ONZ ustanowiło bardzo ważne święto, a mianowicie Międzynarodowy Dzień Rodziny. Celem tego wyjątkowego święta, którego obchody odbywają się 15 maja, jest przede wszystkim pogłębienie wiedzy społeczeństwa o wszystkich trudnościach, z jakimi muszą bory...

RAZEM W KORONIE

Rozpoczynamy akcję zdjęciową "Razem w koronie". Akcja skierowana jest do uczniów, nauczycieli, wychowawców, pracowników administracji i oczywiście rodziców, zróbcie własnoręcznie korony i prześlijcie do nas zdjęcie pod hasłem "Razem w koronie". Będziemy publikować je na stronie Ośrodk...

# ZOSTAŃ W DOMU

Witajcie kochani. Uczniowie 1PB zachęcają do przygotowania sałatki owocowej. Ich dzieła wyglądają pysznie i tak też smakowały. SMACZNEGO ...

KORNEL GOTOWY NA MAJÓWKĘ

Kochani przed nami święta majowe, Kornel jest już gotowy. Pozdrawia wszystkich z JORDANÓWKI....

ŚWIĘTOWANIE

30.04.2020
ŚWIĘTOWANIE

ŚWIĘTOWANIE

30.04.2020

Przed nami wyjątkowy weekend. Trzy świąteczne dni, ważne dla każdego Polaka daty...Mamy nadzieję,że mimo iż jesteśmy osobno, świętować będziemy RAZEM! Przypominamy więc o tych ważnych dniach. Macie już swoje flagi?                           &n...

PROGRAM PFRON

23.04.2020
PROGRAM PFRON

PROGRAM PFRON

23.04.2020

WAŻNA INFORMACJA DLA RODZICÓW UCZNIÓW PEŁNOLETNICH - 18 - 25 LAT PFRON uruchomił Program dla osób niepełnosprawnych w związku z epidemią koronawirusa.dotyczy on tylko uczniów pełnoletnich (18 - 25 lat)należy wypełnić wniosek - można pobrać go ze strony PFRON - formularz wniosku o d...

ŚWIATOWY DZIEŃ KSIĄŻKI

  23.kwietnia to Światowy Dzień Książki i Praw Autorskich – doroczne święto organizowane przez UNESCO w celu promocji czytelnictwa, edytorstwa i ochrony własności intelektualnej za pomocą praw autorskich. Dzień ten po raz pierwszy obchodzono w 1995 roku. Dla wszystkich kochajacych książki to wspaniała uczta ...

DZIEŃ ZIEMI

22.04.2020
DZIEŃ ZIEMI

DZIEŃ ZIEMI

22.04.2020

Międzynarodowy Dzień Ziemi obchodzimy 22. kwietnia. Po raz pierwszy odbył się w 1970 roku. 20 milionów Amerykanów wyszło wówczas na ulice, protestując przeciwko degradacji środowiska. Wyjątkowe święto do dziś ma uświadamiać ludzi na całym świecie, jak ważne jest dbanie o naszą planetę.&nb...