KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zespół klasowy 1PB

ĆWICZENIA OGÓLNOROZWOJOWE

Witam serdecznie W tym tygodniu proponuję wykonać proste ćwiczenia ogólnorozwojowe. Proponuję powtórzyć każde ćwiczenie 10 razy. Pamiętamy oczywiście o bezpieczeństwie, aby krzesło, stół nie przesuwało się.   pozdrawiam Piotr F....

Religia

29.04.2020
Religia

Religia

29.04.2020

Uzupełnij karty pracy . p.Wiesia...

Integracja sensoryczna

SKARBY UKRYTE W DOMACH- cz.  V II   Każdy dom skrywa w sobie przeróżne skarby ….   dziś potrzebne nam będą  kolorowe  spinacze biurowe, tekturowe rolki po ręcznikach ,  papierze   albo  pudełk a , kubk i  plastikow e …. Propozycja na dziś:   &bdq...

CIEKAWOSTKI

27.04.2020
CIEKAWOSTKI

CIEKAWOSTKI

27.04.2020

Dostępna jest darmowa publikacja  "Koronawirus. Książka dla dzieci.",  przetłumaczona na 47 języków. Jest to  książka elektroniczna dla dzieci i rodziców, która pomoże wyjaśnić jak koronawirus zmienił nasz świat. Ciekawe ilustracje na pewno Was zainteresują. Zachęcam M.B. https://sk...

Wychowanie fizyczne

Zadanie 1- Przesyłam krótki tekst nt. "Hartowanie organizmu". Jest to bardzo ważne zagadnienie dla praktyki kultury fizycznej i profilaktyki zdrowotnej społeczeństwa, ale ostatnio mocno zaniedbane. Proszę przeczytać i odpowiedzieć na następujące pytania: 1. Co to jest hartowanie organizmu. 2.Jakie są metody i sp...

Rękodzielnictwo

Witam Was serdecznie. Przesyłam kolejne zadania na 27.04 - 30.04.2020r. Rękodzieło do wykonania dla wszystkich uczniów. Chciałabym, żebyście wykonali z materiałów podlegającym recyklingowi maskotkę. Może to być praca z butelek plastikowych. folii, makulatury, korków, słomek itp. Liczy się Wasza k...