KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zespół klasowy 6B

GOSPODARSTWO DOMOWE

Podsyłam pomysł na zrobienie miodu z mniszka lekarskiego. Zadanie jest dość proste, wymaga tylko trochę zacięcia. Może się ktoś pokusi Ja podjęłam próbę. Trzeba zebrać kwiaty popularnych mleczy, bez łodyg, które są gorzkawe. Zagotować dwa razy w odstępie 24 godzin, a następnie gotować odcedzony wywar z cu...

RELIGIA

27.04.2020
RELIGIA

RELIGIA

27.04.2020

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do wypełnienia kolejnej karty pracy.p.Wiesia/uploads/5e84cf4e5ccb0/newses/311/content//karta pracy 6b.pdf...

CIEKAWOSTKI

27.04.2020
CIEKAWOSTKI

CIEKAWOSTKI

27.04.2020

Dostępna jest darmowa publikacja "Koronawirus. Książka dla dzieci.", przetłumaczona na 47 języków. Jest to  książka elektroniczna dla dzieci i rodziców, która pomoże wyjaśnić jak koronawirus zmienił nasz świat. Ciekawe ilustracje na pewno Was zainteresują. Zachęcam M.B.https://sklep....

LOGOPEDIA

27.04.2020
LOGOPEDIA

LOGOPEDIA

27.04.2020

Drodzy uczniowie z rodzicami!Zachęcam do ćwiczeń z programem: www.afast.pl. Jest to darmowa, innowacyjna aplikacja afazji przygotowana przez specjalistów. Bardzo pomocna podczas ćwiczeń z rewalidacji mowy, z której korzystałam w czasie zajęć z niektórymi z Państwa dziećmi.JAK NALEŻY KORZYSTAĆ: Kr...

INTEGRACJA SENSORYCZNA

Witajcie kochani.Nie możemy dzisiaj spotkać się w sali integracji sensorycznej, ale możecie sami poćwiczyć w domu. Myślicie ,że to trudne?. Otórz NIE! Codziennie wykonujecie jakieś czynności , myjecie się, ubieracie, jecie, itd... to proste rzeczy, ale to też są ĆWICZENIA! Chciałabym zachęcić Was do ćwicz...

Muzyka

27.04.2020
Muzyka

Muzyka

27.04.2020

Dzisiaj smakowita zabawa muzyczna. Zaczynamy!https://www.youtube.com/watch?v=Vkiw9i_mQSoPo zabawie w ramach utrwalenia filmik o warzywach i owocach, czyli zdrowe odżywianie.https://www.youtube.com/watch?v=c8_u_SsiJwgPamiętajcie, że w zdrowym ciele zdrowy duch. Bawcie się dobrze i do zobaczenia! ...