KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zespół klasowy 1PC

Rękodzielnictwo

Wszystko zieleni się i rozkwita w koło nas. Kilka wiosennych propozycji do wykonania z kolorowych pasków, może podzielicie się z nami swoją wiosną... ML                     ...

Funkcjonowanie osobiste i społeczne

Propozycje interaktywne dotyczące wiedzy o naszych symbolach narodowych i naszej ojczyźnie. Zapraszam do skorzystania palcem po telefonie czy tablecie..p.Monika Lauk https://www.specjalni.pl/2020/04/zadania-z-flaga-w-tle-pole-powierzchni.html?m=1#more https://www.szkolneinspiracje.pl/quiz-o-polsce/ https://www.sp...

CIEKAWOSTKI

27.04.2020
CIEKAWOSTKI

CIEKAWOSTKI

27.04.2020

Dostępna jest darmowa publikacja  "Koronawirus. Książka dla dzieci.",  przetłumaczona na 47 języków. Jest to  książka elektroniczna dla dzieci i rodziców, która pomoże wyjaśnić jak koronawirus zmienił nasz świat. Ciekawe ilustracje na pewno Was zainteresują. Zachęcam M.B. https://sk...

LOGOPEDIA

27.04.2020
LOGOPEDIA

LOGOPEDIA

27.04.2020

Drodzy uczniowie z rodzicami! Zachęcam do ćwiczeń z programem: www.afast.pl . Jest to darmowa, innowacyjna aplikacja afazji przygotowana przez specjalistów. Bardzo pomocna podczas ćwiczeń z rewalidacji mowy, z której korzystałam w czasie zajęć z niektórymi z Państwa dziećmi. JAK NALEŻY KORZYSTA...

INTEGRACJA SENSORYCZNA

Witajcie kochani. Nie możemy dzisiaj spotkać się w sali integracji sensorycznej, ale możecie sami poćwiczyć w domu. Myślicie ,że to trudne?. Otórz NIE! Codziennie wykonujecie jakieś czynności , myjecie się, ubieracie, jecie, itd... to proste rzeczy, ale to też są ĆWICZENIA!  Chciałabym zachęcić Was do ć...

Funkcjonowanie osobiste i społeczne.

Witam Was serdecznie w kolejnym tygodniu pracy zdalnej. Oto kilka propozycji utrwalających wiedzę na temat naszej państwowości, w poniższym linku znajdziecie quizy, krzyżówki i zagadki dotyczące naszej ojczyzny, pozdrawiam Was serdecznie i do pracy rodacy...ML https://www.specjalni.pl/2020/04/zakodowane-zadani...