KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zespół klasowy 7A

FUNKCJONOWANIE OSOBISTE I SPOŁECZNE

Moi wspaniali uczniowie sprawdźcie swoją wiedzę i rozwiążcie zagadki.POLSKA zagadki tematycznehttps://www.youtube.com/watch?v=20_HspeIrEA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3Sz_xKDXWhgVbm28o90UeaO1sJnvuLAl0OsRTL2GN2JLed-opa1xX4wXMiłej pracyMiłej pracy M.C...

GOSPODARSTWO DOMOWE

Podsyłam pomysł na zrobienie miodu z mniszka lekarskiego. Zadanie jest dość proste, wymaga tylko trochę zacięcia. Może się ktoś pokusi Ja podjęłam próbę. Trzeba zebrać kwiaty popularnych mleczy, bez łodyg, które są gorzkawe. Zagotować dwa razy w odstępie 24 godzin, a następnie gotować odcedzony wywar z cu...

WYCHOWANIE FIZYCZNE

RUCH TO ZDROWIE! DOMOWE ZABAWY RUCHOWE- CZĘŚĆ II3.Mały ninja Mały ninja, człowiek pająk, nazywajcie to jak chcecie. Jedno wiem na pewno – będziecie tą zabawą zachwyceni! Wystarczy zaplątać sznurek czy włóczkę o stół i krzesła by stworzyć niełatwy do przejścia tor. Ćwiczenie wymaga skupienia, precyz...

ĆWICZENIA OGÓLNOROZWOJOWE

Witam serdecznieW tym tygodniu proponuję wykonać proste ćwiczenia ogólnorozwojowe. Proponuję powtórzyć każde ćwiczenie 10 razy. Pamiętamy oczywiście o bezpieczeństwie, aby krzesło, stół nie przesuwało się.  pozdrawiamPiotr F....

RELIGIA

29.04.2020
RELIGIA

RELIGIA

29.04.2020

Kochani w ubiegłą niedzielę rozpoczął się w kościele Tydzień Biblijny.Przeczytajcie z rodzicami fragment Pisma Św. mówiący o spotkaniu zmartwychwstałego Jezusa z uczniami w drodze do Emaus Łk 24,13-35. Pokolorujcie obraz. Pozdrawiam. p.Wiesia/uploads/5e84cf4e5ccb0/newses/321/content//Zmartwychwstały i uczniowie...

LOGOPEDIA

27.04.2020
LOGOPEDIA

LOGOPEDIA

27.04.2020

 Witam kochani uczniowie. Przesyłam  Wam linki do gier, w których  możecie ćwiczyć pamięć. Postarajcie się głośno nazywać pokazywane ilustracje. Bawcie się dobrze. Pozdrawiam p.Mirka.https://www.janauczycielka.blog/2020/04/cwiczymy-pamiec-ekologia.htmlhttps://www.janauczycielka.blog/2020/04/cwic...