KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

KONKURS

28.02.2020
KONKURS

KONKURS

28.02.2020

Dnia 21.02.2020 r. odbył się cykliczny konkurs " Umiem ładnie czytać ". Uczniowie po raz kolejny byli super przygotowani, wykazali się umiejętnością czytania książki pt."przygody Pana Kleksa". Następnie wykonali kolorowe zakładki do książek....

Półkolonie 2020

Ferie, ferie i po feriach....w Jordanówce jak co roku odbyły się półkolonie, pełne atrakcji, zabawy, nowych przyjaźni i wrażeń. Wypoczęci i pozytywnie zakręceni weszliśmy w drugi semestr szkolny. Oto kilka zdjęć tych z dwóch tygodni pełnych pozytywnych emocji....

Jasełka

06.01.2020
Jasełka

Jasełka

06.01.2020

Jasełka w Parafii św. Piotra i Pawła. W tym roku nasi nauczyciele i wychowawcy wraz z dyrekcją wystawili przepiękne przedstawienie....

Mikołajki w kinie

W dniu 6 grudnia 2019, z okazji Mikołajek, starsi uczniowie naszego Ośrodka wybrali się do kina Cinema City Manufaktura, na premierowy pokaz filmu fabularnego „Młody renifer Alex – kandydat do zaprzęgu Świętego Mikołaja”. Uczestnicy wyjścia grupowego mieli możliwość zapoznania się z życiem głów...

Warsztaty z Fundacją "Siłaczka"

Dnia 18 listopada 2018 nasz Ośrodek odwiedziła pani Karolina Chyll-Gałecka z Fundacji Edukacyjnej "Siłaczka", która przeprowadziła zajęcia warsztatowe, podczas których dzieci i młodzież z makulatury wytworzyła papier czerpany.Z niecierpliwością czekamy na następne spotkanie!...

Jestem widoczny-jestem bezpieczny

Od wielu lat uczniowie naszej szkoły biorą udział w zajęciach z bezpieczeństwa prowadzone przez A.Pietrzak i I.Świętosławską.Poznają i utrwalają zasady poruszania się po drogach .Ważne jest, aby BYĆ WIDOCZNYM. Osoba ubrana w odzież o stonowanych ciemnych kolorach bez elementów odblaskowych jest widoczna z odległ...

Zajęcia integracyjne z rodzicami

W dniu 04.12.2019 w naszej szkole odbyły się coroczne plastyczne  zajęcia otwarte dla nauczycieli i rodziców. Wszyscy wspólnie wykonywaliśmy papierowe gwiazdy bożonarodzeniowe , które będą ozdobą stołówki szkolnej oraz korytarzy szkolnych podczas okresu świątecznego.Rodzice podczas&nbsp...

Świąteczna Zbiórka Żywności

W dniach 29 i 30 listopada 2019 nauczyciele i uczniowie naszego Ośrodka aktywnie włączyli się w ogólnopolską akcję Świątecznej Zbiórki  Żywności dla osób potrzebujących. W roli wolontariuszy, obsługiwaliśmy kosze z sukcesywnie gromadzonymi produktami , w pobliskim markecie „Auchan”...

Międzyszkolny Wojewódzki Konkurs Recytatorski

W dniu 27 listopada 2019 wybrane uczennice klasy 3 PA wzięły  udział w Międzyszkolnym Wojewódzkim Konkursie Recytatorskim „Polscy poeci dla dzieci”, zorganizowanym przez ZSZ Nr 2 w Łodzi.  Zaprezentowały wiersze znanej autorki – Doroty Gellner. W takt towarzyszącej utworom muzyki, Mar...