KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Bańki, bańki i zabawy

W internacie nie nudzimy się ani przez chwilę. Dziś odwiedziły nas Panie z Rainbow Animacje i Eventy. Było fantastycznie, bardzo dziękujemy!!!...

Integracja na sportowo

Dnia 23 września uczniowie klas przysposabiających do pracy wzięli udział w integracyjnych zajęciach ruchowych zorganizowanych na boisku szkolnym. Podczas wyścigów rzędów rywalizacja była zawzięta ale zgodna z zasadami fair play. Wszyscy spisali się na medal!...

ZOO Borysew

23.09.2020
ZOO Borysew

ZOO Borysew

23.09.2020

Pierwszy dzień jesieni spędziliśmy   w Safari ZOO w Borysewie. Były egzotyczne zwierzęta, wodne przejażdżki, kino i pokaz karmienia fok. Bawiliśmy się wspaniale, pogoda nam dopisała. Czas spędzony z przyjaciółmi na łonie natury BEZCENNY!!!...