KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

ZIELONO NAM

02.06.2021
ZIELONO NAM

ZIELONO NAM

02.06.2021

Zielono nam….   Nasz Ośrodek uczestniczył w projekcie przyrodniczym Zespołu Parków Krajobrazowych Województwa Łódzkiego, realizowanym w 2021 roku. Projekt polegał na dosadzaniu w przestrzeni publicznej województwa łódzkiego drzew i krzewów w celu zwiększenia i...

Tydzień Jordanowski

Śladami Henryka Jordana- wędrował zk3 w ten sposób upamiętniając naszego patrona w tygodniu obchodów Święta ośrodka. Co nam się udało? Uczniowie poszukiwali wizerunku Henryka Jordana. Dowiedzieli się kim był. A przede wszystkim korzystali z dobrodziejstw spuścizny, którą zostawił… Krzewiliśm...

Tydzień Jordanowski

W dniu 21.05.2021 roku z okazji święta patrona naszej szkoły-Henryka Jordana, postanowiliśmy samodzielnie przygotować danie, które nazwaliśmy ,,wesołe kanapki". Przygotowywanie tego specjału dało nam wszystkim dużo radości, a efekt końcowy jeszcze bardziej wszystkich zadowolił. Różnorodne składniki i nasz...

Tydzień Jordanowski

Henryk Jordan - nasz patron. Z okazji świątecznego tygodnia uczniowie zk. 2 PB przypominali sobie postać naszego patrona, wielkiego orędownika aktywności uczniów na świeżym powietrzu....

Tydzień Jordanowski

W Tygodniu Jordanowskim nie mogło zabraknąć aktywności sportowej na świeżym powietrzu , którą propagował nasz patron Henryk Jordan. Ruch to zdrowie, ruch to zabawa. Wspólne spędzanie czasu na , uśmiech, sportowe emocje!!! to lubimy najbardziej. Popatrzcie na zdjęcia jak dobrze się bawiliśmy....

Czas na młodzież - warsztaty

Nasi wychowankowie uczestniczyli w licznych warsztatach; tanecznych, sensoplastyce, scrapbookingu, terapi śmiechem czyli zajęcia z Dr. Clown oraz warsztatach florystycznych. Zajęcia odbywały się w ramach Projektu ,,Czas na Młodzież, organizowanego przez Caritas Polska....

Czas na młodzież- warsztaty

W ramach realizacji projektu Czas na Młodzież uczestniczymy w  zajęciach warsztatowych : kulinarnych, ceramicznych i stolarskich. Spędzamy czas wśród przyjaciół, robiąc ciekawe i pożyteczne rzeczy. I ciągle się uczymy!! A oto fotorelacja z naszych poczynań.  ...

Czas na młodzież - warsztaty

Pomimo czasu pandemii Projekt "Czas na Młodzież",którego organizatorem jest Caritas Polska oraz Stowarzyszenie "Morena" powoli rozwija swoje skrzydła. Dziękuję wolontariuszom za dzisiejszą pomoc przy nasadzeniach kwiatów,które upiększą nasz ogród. a oto fotorelacja z naszych prac....

KONKURS ZARADNOŚCIOWY

Za nami XI edycja  Konkursu Zaradnościowego ” Jesteśmy samodzielni”. Uczniowie wykazali się umiejętnościami z zakresu czynności codziennych. Odkurzali, prasowali, przygotowywali kanapki, przyszywali guziki, dobierali odzież do warunków atmosferycznych i okazji, robili zakupy, przechodzili przez ...

Bańki, bańki i zabawy

W internacie nie nudzimy się ani przez chwilę. Dziś odwiedziły nas Panie z Rainbow Animacje i Eventy. Było fantastycznie, bardzo dziękujemy!!!...