KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Zespół klasowy 6B

LOGOPEDIA

21.04.2020
LOGOPEDIA

LOGOPEDIA

21.04.2020

Dzień dobry! Już po świętach. Zbliża się DZIEŃ ZIEMI-22.04.2020 r. Zachęcam uczniów z rodzicami i nauczycieli do zapoznania się, ponownie, z regulaminem konkursu : „CHCĘ ŁADNIE MÓWIĆ EKOWIERSZE POETÓW POLSKICH”. Odbędzie się po wznowieniu nauki w Ośrodku z powodu epidemii koronawirusa...

RELIGIA

20.04.2020
RELIGIA

RELIGIA

20.04.2020

Witam moi kochani uczniowie. Dzisiaj przesyłam Wam karty  pracy związane z Jezusem Dobrym Pasterzem. Przeczytajcie razem z rodzicami  Przypowieść o Dobrym Pasterzu ( Ewangelia wg Św. Łukasza rozdział 15, 4-7) a zadania okażą się bardzo proste. Pozdrawiam Was Wszystkich. Z Panem Bogiem.p.Wiesia &nbs...

INTEGRACJA SENSORYCZNA

Witajcie kochani. Przygotowałam dla Was kilka fajnych zadań w, w których wykorzystamy gumki recepturki. W każdym domu można je znależć! 1. Przygotujcie miskę z wodą,duuużo gumek, ołówek lub patyczek do szaszłyków. I zaczynamy.! Wyławiamy po kolei wszystkie gumki. Oczywiście pojedyńczo.   ...

RELIGIA

16.04.2020
RELIGIA

RELIGIA

16.04.2020

Witam wszystkich uczniów. Przedstawiam Wam kartę pracy , którą możecie wykonać( aby ja wydrukować należy zapisać ją  na swoim komputerze)Jeśli nie macie możliwości drukowania zapiszcie w zeszytach odpowiedzi do rebusów. Pozdrawiam p.Wiesia...

GOSPODARSTWO DOMOWE - KANAPKI

Zapraszam moich uczniów do wykonania wraz z rodzicami kolorowych, pysznych, wiosennych kanapek. Pozdrawiam Monika C.    ...

INTEGRACJA SENSORYCZNA NA WESOŁO

Witajcie kochani. Porządki świąteczne zrobione? Teraz znajdźcie czas na dbanie o siebie! Poniżej znajdziecie filmik ,który pozwoli Wam poćwiczyć.Dzięki tym wesołym czynnościom poczujecie się jak na sali integracji sensorycznej.. Powodzenia! p.s chłopcy też mogą spróbować. https://www.facebook.com/10945...