KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Zespół klasowy 7A

MUZYKA Z PLASTYKĄ

Witajcie. Tym razem wykonacie własne instrumenty (bębenki). Do wykonania bębenków potrzebne będą: 2 lub trzy kubeczki (najlepiej różne) i tyle samo balonów, nożyczki oraz łyżeczki (może to być też dowolny przedmiot np. ołówek, który posłuży Wam za pałeczkę za pomocą, której b...

INTEGRACJA SENSORYCZNA

Witajcie kochani. Przygotowałam dla Was kilka fajnych zadań w, w których wykorzystamy gumki recepturki. W każdym domu można je znależć! 1. Przygotujcie miskę z wodą,duuużo gumek, ołówek lub patyczek do szaszłyków. I zaczynamy.! Wyławiamy po kolei wszystkie gumki. Oczywiście pojedyńczo.   ...

GOSPODARSTWO DOMOWE - KANAPKI

Zapraszam moich uczniów do wykonania wraz z rodzicami kolorowych, pysznych, wiosennych kanapek. Pozdrawiam Monika C.    ...

LOGOPEDIA

15.04.2020
LOGOPEDIA

LOGOPEDIA

15.04.2020

Witam uczniów kl. 7a. Przesyłam Wam link do ćwiczeń słuchowych ,zachęcam Was i rodziców do skorzystania i życzę dobrej zabawy. Pozdrawiam serdecznie P.Mirka https://www.mauthor.com/present/4578654064082944  ...

ĆWICZENIA DLA DZIECI I RODZICÓW

W dniu dzisiejszym pragnę zaprezentować zabawę ruchową. Uczeń/rodzic/opiekun zapisuje na kartce np. imię ucznia, ulubiony owoc itp. . Następnie wypisuje ćwiczenia do wykonania zgodnie z kluczem zapisanym poniżej (każdej literze przypisane są określone ćwiczenia). Oczywiście można zmienić ćwiczenie, jeśli uczeń jakiegoś...

FUNKCJONOWANIE OSOBISTE I SPOŁECZNE

Kochani rodzice i opiekunowie, zachęcam do rozmowy z dziećmi o tym co się wokół nas dzieje. Podsyłam Wam tekst bajki, która może pomóc dzieciakom zrozumieć zaistniałą sytuację. Przypominajcie swoim pociechom o częstym myciu rąk, w tym pomoże Wam piosenka.  https://www.youtube.com/watch?v=4z...

INTEGRACJA SENSORYCZNA NA WESOŁO

Witajcie kochani. Porządki świąteczne zrobione? Teraz znajdźcie czas na dbanie o siebie! Poniżej znajdziecie filmik ,który pozwoli Wam poćwiczyć.Dzięki tym wesołym czynnościom poczujecie się jak na sali integracji sensorycznej.. Powodzenia! p.s chłopcy też mogą spróbować. https://www.facebook.com/10945...